All posts by vargaszerkeszt

Pályázat szolnoki diákok számára

Ebben az évben újra lehetőség nyílik a szolnoki, középfokú oktatási intézményben tanuló diákok kiemelkedő tanulmányi eredményének elismerésére.

Az oldalról letölthető a Szolnok Városi Középiskolai Ösztöndíj módosított pályázati felhívása valamint a pályázathoz kapcsolódó többi dokumentum.

Ezek a dokumentumok letölthetők az info.szolnok.hu/palyazatok-m220/szolnok-megyei-jogu-varos-kozgyulese-oktatasi-kulturalis-es-ifjusagi-bizottsaganak-palyazati-felhivasa-szolnok-varos-kozepiskolai-osztondijara-n10661 honlapról is, továbbá ingyenesen beszerezhetők a Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Oktatási, Kulturális és Sport Osztályán, vagy az Ügyfélszolgálati Irodáján (Szolnok, Kossuth tér 9.)

Tanévnyitás

2020. szeptember 1-jén 8-kor kezdődik a tanévnyitó ünnepség. Minden osztály a saját tantermében tartózkodik. Az ünneplő ruha viselésétől eltekintünk.

Az ünnepség után osztályfőnöki órák lesznek.

Kitüntetések

2020. augusztus 25-én két kollégánk vett át kitüntetést.

Berecz Krisztián biológia-földrajz szakos tanár Pro Talento díjat kapott.

Kiss Éva testnevelés szakos tanár a Szolnoki Tankerület Kiváló Pedagógusa lett.

Gratulálunk!

Információk (évzárás, nyári szünet)

Kedves Szülők, Kedves Tanulók!

A járványügyi helyzet miatt a 2020. június 23-ra tervezett tanévzáró ünnepséget nem tartjuk meg. Az év végi bizonyítványokat természetesen elkészítjük, de azok kiosztására csak akkor kerül sor, ha a kiosztást az osztályfőnökök egy általuk meghatározott időpontban külön megszervezik. A KRÉTA rendszeren keresztül minden tanulót és minden szülőt hivatalosan értesítünk az elért eredményekről a június 15-i utolsó tanítási napot követően.

A nyári szünetben 8,00-16,00 ügyeletet tartunk a következő napokon:
Június 24.
Július 8. és 22.
Augusztus 5. és 19.

Kellemes nyári szünetet kívánok mindenkinek!

Molnár László
igazgató

8. osztályosok beiratkozása

Beiratkozás a Varga Katalin Gimnáziumban
2020. 06. 24.
Szerda

8.00 – 9.B osztály
( o.f. Szegedi György) – Történelem terem  (I. emelet)

9.00 – 9.C osztály
( o.f. Göröcs Edit ) – Földrajz terem (I. emelet)

10.00 – 9.D osztály
( o.f. Ferenczi Nikoletta) – Rajz terem (földszint)

11.00 – 9.AJTP osztály
( o.f. Kedves Mónika ) –Társalgó terem (földszint)

11.00 – 9.A osztály
( o.f. Nagy István ) – Történelem terem  (I. emelet)

Aki kollégiumot igényelt az A, B, C, D osztályokból, az Ének  terembe menjen egyeztetni a kollégium képviselőjével.

Az Ének teremben lehet befizetni a DSE, a diák-önkormányzati tagsági díjat, iskolai póló-, sál / nyakkendő árát.

A 10/2020.(V.29.) EMMI határozat értelmében lehetőség van a középfokú iskolába elektronikus úton is beiratkozni. Ehhez a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer (KRÉTA) e-Ügyintézés felületén 2020. június 15-től lehetőséget biztosít a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) folyamat segítségével. Az adatok elektromos úton megküldésének határideje 2020.06.24. Amennyiben a szülő vagy a törvényes képviselő a rendelkezésre álló időben a KRÉTA használatával nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a 2020/2021. tanév első tanítási napján azokat bemutatja az iskolában. A diákigazolvány igénylésére vonatkozó kérelmet (beleértve a NEK adatlapot) a beiratkozást követően későbbi időpontban is be lehet nyújtani.

2020. 06. 04. 

Titkárság