Tájékoztató a koronavírusról

Kedves Tanulók!
Március 15-én vasárnap 8 órától 15 óráig a Varga Katalin Gimnázium épülete nyitva lesz. Ezen időtartam alatt az iskolában hagyott tankönyveket és egyéb személyes tárgyakat haza lehet vinni. Közben a fertőzés elkerülés érdekében kérem a vonatkozó szabályok betartását.

Molnár László
igazgató

Tisztelt Szülők!

A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet miatt és a Miniszterelnök Úr bejelentése és a 42/2020. (II.14.) Korm. rendelet alapján, intézményünkben 2020. március 16-tól határozatlan ideig a tanítás működési rendje megváltozik. Ettől a naptól kezdve az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Felhívom szíves figyelmét, hogy lehetőség szerint ajánlatos minden tanuló otthonmaradását és otthoni tanulását megoldani.

Kérem, azokat az érintett szülőket, akiknek a gyermeke eddig is az iskolában étkezett, hogy jelezzék, ha az étkezés lehetőségével továbbra is élni szeretnének. Ez esetben a tanuló ebédjének elhordásáról Önöknek kell gondoskodni.

A SZÜLŐI NYILATKOZATOKAT legkésőbb 2020. március 15-ig kérem visszajuttatni.

Kérjük, a megértésüket, türelmüket ebben a helyzetben, amely mindenkinek új, ismeretlen. Bármilyen kérdésével forduljon bizalommal gyermeke osztályfőnökéhez vagy az intézmény vezetőjéhez.

Tisztelettel:

Molnár László
intézményvezető

Szülői nyilatkozat

Vészhelyzet:

Tájékoztató a koronavírusról