8. osztályosoknak

Az idén pályaválasztási szülői értekezlet és nyílt nap helyett 2020. november 9-én feltöltjük honlapunkra (www.varga-szolnok.sulinet.hu) a programokat bemutató filmeket és más hasznos információt, amelyek segítségével az érdeklődő nyolcadik évfolyamos  diákok megismerhetik a gimnázium által 2021/2022. tanévre meghirdetett képzési programokat.

Felvételi tájékoztató

A képzési programok bemutató filmjei
Merre tovább?

Általános tájékoztató
Arany János Tehetséggondozó Program
Matematika-angol program
Magyar-angol két tanítási nyelvű program
Általános tehetséggondozó program
Biológia-kémia program
Informatika program

AJTP felvételi tájékoztató

Az Arany János Programok szakmai irányítási feladatait ellátó Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2020/2021. tanév rendjéről szóló 27/2020. (VIII. 11.) EMMI rendelet alapján meghirdeti a nyolcadik évfolyamos tanulók számára az Arany János Programokban való részvétel lehetőségét.

Jelenlegi és egykori diákjaink az Arany János Tehetséggondozó Programról

A pályázati felhívások

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása 8. évfolyamos tanulók számára az Arany János Tehetséggondozó Programban történő részvételre” és,

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása 8. évfolyamos tanulók számára az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre”

és mellékleteik elérhetőek a kormányzati portálon az alábbi útvonalon: http://www.kormany.hu/hu Dokumentumok menüpontból az Emberi Erőforrások Minisztériuma alatt

( https://kormany.hu/dokumentumtar/palyazati-felhivasok ).

MELLÉKLETEK

1.sz. melléklet (Nevelőtestületi nyilatkozat)

2. sz. melléklet (Szülői nyilatkozat)

3. sz. melléklet (Személyi adatlap)

4. sz. melléklet (Iskola válsztása)

5. sz. melléklet (Javaslt)