8. osztályosoknak

Matematika felvételi előkészítő

Tájékoztató levél a nyílt napról

A jelentkezők beosztása


Arany János Tehetséggondozó Program

Matematika-angol program

Két tanítási nyelvű program

Általános tehetséggondozó program

Biológia-kémia program

Informatika program

<

A nyílt napra elektronikusan lehet jelentkezni. Egy tanuló csak egy programot tud választani. Kérjük, csak egyszer töltsék ki az űrlapot, csak egy programon tudnak részt venni!

Pályaválasztási szülői értekezlet: 2019. november 11. 17, 00

Nyílt nap: 2019. november 12.

Pályaválasztási tájékoztató letöltése

Pályázati felhívás az Arany János Tehetséggondozó Programra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint az Arany János Programok szakmai irányítója, a 2019/2020. tanév rendjéről szóló 11/2019. (VII. 3.) EMMI rendelet alapján meghirdeti a nyolcadik évfolyamos tanulók számára az Arany János Programokban való részvétel lehetőségét.

A pályázati felhívások

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása 8. évfolyamos tanulók számára az Arany János Tehetséggondozó Programban történő részvételre”,

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása 8. évfolyamos tanulók számára az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre” és

„Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása 8. évfolyamos tanulók számára az Arany János Kollégiumi-Szakközépiskolai Programban való részvételre”

és mellékleteik elérhetőek a kormányzati portálon az alábbi útvonalon: http://www.kormany.hu/hu Dokumentumok menüpontból az Emberi Erőforrások Minisztériuma alatt (https://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&year=2019#!DocumentBrowse).

Felhívom figyelmét, hogy a dokumentumokban az előző évekhez képest – a tanulói célcsoport tekintetében – a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet  174-176. §-aiban foglaltak és – a tanulói adatlap vonatkozásában – az adatkezeléssel kapcsolatos szabályozások értelmében változások történtek.

Üdvözlettel,
Spohn Beáta
tanügyigazgatási programfejlesztési referens
Emberi Erőforrások Minisztériuma