Kedves szülők, kedves vargás diákok, kedves honlaplátogatók!

          Szeretettel köszöntöm érdeklődő vendégeinket! A 2013/2014. tanév lesz a 84. a Varga Katalin Gimnázium (korábban Bánffy Katalin Leánylíceum) 1930. évi alapítását követően.

A hagyományos nemzetközi programjaink Broadstairs (Anglia), Maarsen (Hollandia), Erdély (Románia) mellett folytatjuk csereprogramunkat a brüsszeli európai uniós iskolával természettudomány témakörben, ismét lesznek vendégeink Reutlingenből az Albert Einstein Gimnáziumból és felelevenítjük az iskolai énekkari kapcsolatunkat a finnországi Vaskivuori középiskolával.

2008. szeptember elsejétől bevezettük, a 2013/2014. tanévben pedig továbbra is alkalmazzuk az elektronikus naplót, így reményeink szerint a szülők, tanulók egyaránt pontos és naprakész információval rendelkeznek majd a diákok tanulmányi előmeneteléről, az érintettek informatikai műveltsége szintén javulni fog.   

Az iskola által megpályázott és elnyert Öveges laboratóriumi pályázat, valamint a TIOP 1. 2. 3-11-1 könyvtár pályázat megvalósítása ebben a tanévben indul.

Kérem, kísérjék figyelemmel iskolai honlapunkat, ahol az általunk szervezett eseményekről tájékoztatást adunk. Az iskolai élet valamennyi területén várjuk észrevételeiket, javaslataikat, valamint a programok sikeres megvalósításához nyújtott támogatásukat.

 

Szolnok, 2013. szeptember 1.

Tisztelettel:

Molnár László

igazgató

horizontal rule